Gigant prozori i vrata
Greenline ekološka tehnologijaKoemmerling PVC profili za prozore i vrata
 
Gigant usluge   Gigant novosti   Gigant reference  

Elegancija i kvaliteta

Aluminij u suvremenoj arhitekturi zauzima vrlo značajno mjesto budući da se radi o materijalu koji uz visoku čvrstoću i stabilnost pruža i neograničene mogućnosti oblikovanja.

Tvrtka Gigant d.o.o. izrađuje sve vrste prozora i vrata, te roleta i grilja od visokokvalitetnih certificiranih aluminijskih profila renomiranih proizvođača, s prekinutim termičkim mostom ili bez njega.

Za vrhunska arhitektonska rješenja poslovnih objekata, izrađujemo i fasade iz aluminijske konstrukcije pomoću kojih je staklenim površinama moguće zatvoriti velike otvore, pa i cijele strane objekta. Fasade mogu biti kontinuirane, strukturalne ili polustrukturalne, ovisno o željama kupca ili arhitekta.

 

 
 

Superiorna estetika i kompatibilnost sa svakim arhitektonskim stilom. Neka vaš dom bude jedinstven i neponovljiv.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja Gigant stolarije će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 

Odlukom za Gigant stolariju birate kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu i najvišu dugoročnu vrijednost za uloženi novac.

 

Politika kvalitete
Gigant d.o.o.
posjeduje certifikat ISO 9001:2008, a svi naši proizvodi, sukladno hrvatskom i EU zakonodavstvu, imaju izjavu o sukladnosti i CE znak, utemeljene na inicijalnim tipskim ispitivanjima provedenim u najuglednijim europskim institutima.

Više od vrhunskog proizvoda
Sa svojim kupcima nastojimo izgraditi partnerski odnos, koji uključuje pomoć u planiranju, izboru profila i komponenti, pravilnu ugradnju prema najnovijim standardima i cjelovitu podršku tijekom uporabnog vijeka naših proizvoda... više>

 

Gigant d.o.o. 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design