Gigant prozori i vrata
Greenline ekološka tehnologijaKoemmerling PVC profili za prozore i vrata
 
Gigant PVC prozori i vrata   Gigant PVC klizne stijene   Gigant rolete i grilje   Gigant Koemmerling PVC profili  

Nisu svi prozori isti

Kad budete stajali pred odabirom stolarije za Vaš dom, nemojte misliti da su svi prozori jednaki. Svaka receptura materijala od kojeg je izrađen profil je drugačija, a molekularne modifikacije utječu na otpornost i trajnost prozora.

 

Superiorna estetika i kompatibilnost sa svakim arhitektonskim stilom. Neka vaš dom bude jedinstven i neponovljiv.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja Gigant stolarije će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 

Odlukom za Gigant stolariju birate kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu i najvišu dugoročnu vrijednost za uloženi novac.

 
 

Energetska efikasnost i zdrav životni i radni prostor

Danas je PVC tržišno najuspješniji materijal za proizvodnju građevinske stolarije sa stalno rastućim tržišnim udjelom. U stambenom sektoru taj udio dostiže 60 % dok je čak sedam od svakih 10 prozora kod adaptacija starih građevina izrađeno od PVC materijala.

Gigant vam nudi veliki izbor prozora i vrata, roleta i grilja, kliznih i harmo stijena i fasadnih sustava s raznovrsnim dizajnom i kombinacijama koje će ispuniti sve želje i najzahtjevnijih projektanata i vlasnika nekretnina.

Efikasnost, dizajn, funkcionalnost, superiorna fizikalna svojstva, zaštita okoliša i odgovoran odnos prema prirodnim resursima, kod nas i našeg partnera, vodećeg europskog proizvođača profila za PVC stolariju Kömmerling-a su na najvišoj razini i u idealnoj su kombinaciji sa znanjem i iskustvom našeg iskusnog i uhodanog tima specijalista.

 

Politika kvalitete
Gigant d.o.o.
posjeduje certifikat ISO 9001:2008, a svi naši proizvodi, sukladno hrvatskom i EU zakonodavstvu, imaju izjavu o sukladnosti i CE znak, utemeljene na inicijalnim tipskim ispitivanjima provedenim u najuglednijim europskim institutima.

Briga o okolišu
Odlukom za Gigant prozore i vrata s oznakom greenline i vi postajete dio europske ekološke elite.

 

Gigant d.o.o. 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design