Gigant prozori i vrata
Greenline ekološka tehnologijaKoemmerling PVC profili za prozore i vrata
 
Gigant reference      

Vrhunski proizvod nije dovoljan

Od samog početka svog djelovanja Gigant polazi od stajališta da se suradnja s kupcem ne svodi na prostu transakciju tipa izrada - ugradnja - naplata. Sa svojim kupcima nastojimo izgraditi partnerski odnos, koji uključuje pomoć u planiranju, izboru profila i komponenti, pravilnu ugradnju prema najnovijim standardima i cjelovitu podršku tijekom uporabnog vijeka naših proizvoda.

Gigantovi stručnjaci će vam napraviti izračun toplinske prolaznosti sklopa vanjske ovojnice i stolarije, pomoći u procjeni energetskih ušteda i ponuditi rješenja održavanje zdrave mikroklime bez nepotrebnih gubitaka energije i smanjenja zvučne izolacije. Obratite nam se s povjerenjem.

 
 

Vrhunska usluga, montaža u skladu s najnovijim tehnološkim dostignućima i stručna podrška u svim fazama. Gigant.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja Gigant stolarije će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 

Odlukom za Gigant stolariju birate kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu i najvišu dugoročnu vrijednost za uloženi novac.

 

Politika kvalitete
Gigant d.o.o.
posjeduje certifikat ISO 9001:2008, a svi naši proizvodi, sukladno hrvatskom i EU zakonodavstvu, imaju izjavu o sukladnosti i CE znak, utemeljene na inicijalnim tipskim ispitivanjima provedenim u najuglednijim europskim institutima.

Briga o okolišu
Odlukom za Gigant prozore i vrata s oznakom greenline i vi postajete dio europske ekološke elite.

 

Gigant d.o.o. 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design