Gigant prozori i vrata
Greenline ekološka tehnologijaKoemmerling PVC profili za prozore i vrata
 

Gigant Smart flota vjernosti raste...

Direktorica i vlasnica tvrtke "Gigant" Ksenija Ćurić krajem studenog 2018. godine uručila je i treće vozilo Smart kao nagradu za 20 godina rada u poduzeću. Dobitnik je ovaj put Krunoslav Bartovčak. Čestitamo.

 

Još jedan "Smart" za vjernost

"Gigant" nastavlja s tradicijom nagrađivanja svojih radnika za vjernost. Ovaj put je za 20-godišnji rad u Gigantu atraktivni automobil "Smart" dobio Krunoslav Grabić. Time se ostvaruje obećanje vlasnika tvrtke Vladimira i Ksenije Ćurić da će, kad posao ide dobro, to osjetiti i njihovi zaposlenici.

 

Gigant d.o.o. – Nabava proizvodne linije za proširenje proizvodnih kapaciteta

Dana 25.09.2017. godine tvrtka Gigant d.o.o. objavila je postupak javne nabave za Nabavku proizvodne linije za proširenje proizvodnih kapaciteta.

Pojedinosti možete pogledati OVDJE >

  FondoviEU

Automobil za 20 godina vjernosti

Ivan Vinković je za svoj 20-godišnji rad u Gigantu očekivao neko iznenađenje, ali nije ni slutio da će to biti - automobil na poklon! "Nama je normalno nagraditi radnika za vjernost i dobar radni učunak, tako da ne smatramo da smo učinili nešto jako veliko", kažu vlasnici Vladimir i Ksenija Ćurić, dodajući da će i ubuduće, kad posao ide dobro, to osjetiti i njihovi zaposlenici.

 

Otvoren izložbeni salon u Sesvetama

Na atraktivnoj lokaciji, na adresi Vladimira Nazora 57 u Sesvetama Gigant je otvorio izložbeno-prodajni salon i tako svoje proizvode i usluge približio sve brojnijim kupcima iz ovog dijela Hrvatske.

 
 

Sponzorstva

Ženski košarkaški klub Podravac Gigant, čiji smo ponosni sponzor, pokazao se najvećim iznenađenjem A1 Hrvatske košarkaške lige za žene u sezoni 2016/17. Više novosti i fotografija možete vidjeti na stranicama kluba >>.

 
 

Gigant na sajmu ViroExpo
Nagrada Gigantu za uređenje izložbenog prostora

U izuzetno jakoj konkurenciji izbora za najuređenije izložbene prostore 20. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo 2015.”, Gigant je bio među pobjednicima... više>

Štand Giganta posjetila je i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, na fotografijama s vlasnikom i direktorom poduzeća Vladom Ćurićem.

 

 
Gigant Koemmerling 76   Gigant Koemmerling 88   Klizne stijene PremiDoor 88  

Gigant PVC rolete i grilje

Download & media

Superiorna estetika i kompatibilnost sa svakim arhitektonskim stilom. Neka vaš dom bude jedinstven i neponovljiv.

 

Naša stolarija je osmišljena za niskoenergetsku i pasivnu gradnju. Ne bacajte novac kroz prozor, ugradite prozore i vrata Gigant.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja Gigant stolarije će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 

Odlukom za Gigant stolariju birate kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu i najvišu dugoročnu vrijednost za uloženi novac.

 

Vrhunska usluga, montaža u skladu s najnovijim tehnološkim dostignućima i stručna podrška u svim fazama. Gigant.

Politika kvalitete
Gigant d.o.o.
posjeduje certifikat ISO 9001:2008, a svi naši proizvodi, sukladno hrvatskom i EU zakonodavstvu, imaju izjavu o sukladnosti i CE znak, utemeljene na inicijalnim tipskim ispitivanjima provedenim u najuglednijim europskim institutima.

Briga o okolišu
Odlukom za Gigant prozore i vrata s oznakom greenline i vi postajete dio europske ekološke elite... vidi više>

 

Gigant d.o.o. 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design