Gigant prozori i vrata
Greenline ekološka tehnologijaKoemmerling PVC profili za prozore i vrata
 
 
 

Greenline - u skladu s prirodom

Greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim Zn-Ca stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila, koji već danas ispunjavaju ekološke zahtjeve sutrašnjice.

Naši inovativni proizvodi ne samo da su napredak s ekološke točke gledišta, nego su i otporniji na vanjske utjecaje, duže zadržavaju svilenkasti mat sjaj površine koji je uvijek bio svojevrstan znak kvalitete Kömmerling profila, i imaju još bolja izolacijska svojstva.

Odlukom za Gigant prozore i vrata s oznakom greenline i naši kupci postaju dio europske ekološke elite.

Za više informacija o greenline tehnologiji pogledajte našu pdf brošuru>.

 
 

Naša stolarija je osmišljena za niskoenergetsku i pasivnu gradnju. Ne bacajte novac kroz prozor, ugradite prozore i vrata Gigant.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja Gigant stolarije će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 

Vrhunska usluga, montaža u skladu s najnovijim tehnološkim dostignućima i stručna podrška u svim fazama. Gigant.

 

Politika kvalitete
Gigant d.o.o.
posjeduje certifikat ISO 9001:2008, a svi naši proizvodi, sukladno hrvatskom i EU zakonodavstvu, imaju izjavu o sukladnosti i CE znak, utemeljene na inicijalnim tipskim ispitivanjima provedenim u najuglednijim europskim institutima.

Briga o okolišu
Odlukom za Gigant prozore i vrata s oznakom greenline i vi postajete dio europske ekološke elite.

 

     

Gigant stolarija - budućnost prozora

Stilski čist i ujednačen dizajn Gigant sustava prozora, ulaznih i balkonskih vrata, roleta i grilja, učinit će mogućim ostvarenje svih Vaših individualnih zamisli i doprinijeti atraktivnom izgledu fasade, bilo da se radi o novogradnji ili adaptaciji.

Vrhunski sustavi profila i opreme se podrazumijevaju, ali sami po sebi nisu dovoljni. Izbor pravog proizvođača prozora i profesionalna ugradnja podjednako su važni. Formula za uspjeh je savršen spoj tehnologije i krajnje izvedbe. Sustavi profila globalnih lidera u branši u kombinaciji s umijećem, stručnošću i iskustvom specijalista tvrtke Gigant d.o.o. garancija su za izvanserijske rezultate - funkcionalne i estetske.

Gigant d.o.o. 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design