Gigant prozori i vrata
Greenline ekološka tehnologijaKoemmerling PVC profili za prozore i vrata
 

Prolaz u novu dimenziju

Obilje svjetlosti u prostoru, neovisno o vremenskim uvjetima; suncem obasjani zimski vrt ili prozračna terasa - želja je svakoga od nas. Gigant vam svojim kliznim i harmo stijenama omogućava dizajniranje jako velikih otvora, za maksimum svjetlosti u vašem prostoru.

Gigant sustavi kliznih i harmo stijena potpuno su kompatibilni s odgovarajućim prozorima i vratima, kao i roletama VariNova i svim našim tipovima grilja.

  Gigant PVC prozori i vrata   Gigant rolete i grilje   Gigant Koemmerling PVC profili

Superiorna estetika i kompatibilnost sa svakim arhitektonskim stilom. Neka vaš dom bude jedinstven i neponovljiv.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja Gigant stolarije će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 

Prostor okupan svjetlošću

Vaš dom otvara se prema vrtu, a vaša terasa postaje dio interijera. Rezultat je bezvremena estetika i praktično neograničene mogućnosti da svoj prostor učinite neponovljivim.

Ovisno o tipu profila, elementi mogu biti do 2,9 m visine i 6,5 m širine, a vrhunska čvrstoća i stabilnost osigurani su inovativnim tehnološkim rješenjima. Mogućnost izbora raznih vrsta i širina ostakljenja dodatno osigurava vrhunsku toplinsku i zvučnu izolaciju.

Politika kvalitete
Gigant d.o.o.
posjeduje certifikat ISO 9001:2008, a svi naši proizvodi, sukladno hrvatskom i EU zakonodavstvu, imaju izjavu o sukladnosti i CE znak, utemeljene na inicijalnim tipskim ispitivanjima provedenim u najuglednijim europskim institutima.

Briga o okolišu
Odlukom za Gigant prozore i vrata s oznakom greenline i vi postajete dio europske ekološke elite.

 

Gigant salon Sesvete   Košarka ŽKK Podravac Gigant  

Iz sadržaja - izdvajamo

Otvoren salon u Sesvetama - Na atraktivnoj lokaciji u Sesvetama, na adresi Varaždinska 57 otvoren je novi izložbeno-prodajni salon Gigant, čime smo naše proizvode i usluge približili sve brojnijim kupcima s područja Zagreba i... vidi više>

Ženski košarkaški klub Podravac Gigant, čiji smo ponosni sponzor, pokazao se najvećim iznenađenjem A1 Hrvatske košarkaške lige za žene u sezoni 2016/17, završivši natjecanja na... vidi više>

Gigant d.o.o. 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design