Gigant prozori i vrata
Greenline ekološka tehnologijaKoemmerling PVC profili za prozore i vrata
 

Jednostavno - nevjerojatna roleta

Gigant vam svojim sustavom PVC roleta VariNova nudi vrlo jednostavnu montažu na sve prozorske sustave uobičajene na tržištu i može se koristiti u najrazličitiijm varijantama ugradnje, bilo da se radi o adaptaciji ili novogradnji i ugrađuje li se na PVC, aluminijske ili drvene okvire. Kutija nakon ugradnja može biti vidljiva, a postoji i mogućnost žbukanja izvana i/ili iznutra. Veliku prednost predstavlja VariNova s integriranim komarnikom (rolo mrežicom za zaštitu od kukaca) kojeg je moguće ugraditi bez dodatnih izmjena. Revizijski otvor je s otvaranjem prema dolje ili unutra, tako da se može prilagoditi objektu na licu mjesta.

  Gigant PVC prozori i vrata   Gigant PVC klizne stijene   Gigant Koemmerling PVC profili

Superiorna estetika i kompatibilnost sa svakim arhitektonskim stilom. Neka vaš dom bude jedinstven i neponovljiv.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja Gigant stolarije će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 

Diskretni šarm Mediterana

Porijeklo grilja je u toplim krajevima razmaženim suncem Mediterana, a antički Grci i Rimljani su sa svojim izrazitim smislom za estetiku i proporcije znali kako spojiti praktičnu korist sa ljepotom, tako da danas možemo bez pretjerivanja govoriti o klasičnoj ljepoti grilja.

Gigant grilje zadržavaju prirodan izgled pravog drveta uz dodatne prednosti koje pružaju visokokvalitetni PVC ili alu materijali - iznimno lako i jednostavno održavanje i gotovo neograničena trajnost.

Politika kvalitete
Gigant d.o.o.
posjeduje certifikat ISO 9001:2008, a svi naši proizvodi, sukladno hrvatskom i EU zakonodavstvu, imaju izjavu o sukladnosti i CE znak, utemeljene na inicijalnim tipskim ispitivanjima provedenim u najuglednijim europskim institutima.

Briga o okolišu
Odlukom za Gigant prozore i vrata s oznakom greenline i vi postajete dio europske ekološke elite.

 

Gigant salon Sesvete   Košarka ŽKK Podravac Gigant  

Iz sadržaja - izdvajamo

Otvoren salon u Sesvetama - Na atraktivnoj lokaciji u Sesvetama, na adresi Varaždinska 57 otvoren je novi izložbeno-prodajni salon Gigant, čime smo naše proizvode i usluge približili sve brojnijim kupcima s područja Zagreba i... vidi više>

Ženski košarkaški klub Podravac Gigant, čiji smo ponosni sponzor, pokazao se najvećim iznenađenjem A1 Hrvatske košarkaške lige za žene u sezoni 2016/17, završivši natjecanja na... vidi više>

Gigant d.o.o. 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design