Gigant prozori i vrata
Greenline ekološka tehnologijaKoemmerling PVC profili za prozore i vrata
 

Gigant - budućnost je stigla

Gigant je autorizirani partner renomirane njemačke tvrtke Kömmerling, članice najvećeg europskog proizvođača PVC profila za prozore i vrata profine GmbH, pionira i tehnološkog lidera u branši.

Dugogodišnja i plodna suradnja, osim vrhunskih profila, osigurava i tehnološki know-how, kao i cjelovitu tehničku i marketinšku podršku. Danas u području PVC stolarije Gigant pokriva širok raspon tržišnih potreba koji uz prihvatljivu cijenu znatno premašuje energetske i tehnološke zahtjeve hrvatskih i EU propisa, preko sustava za niskoenergetsku i pasivnu gradnju Kömmerling 76 i Kömmerling 88, do jedinstvenih, fuzijskih kombinacija PVC-a i aluminija, patentiranih i višestruko nagrađivanih AluClip, AluFusion i AddOn sustava.

  Gigant Koemmerling 76   Gigant Koemmerling 88   Klizne stijene PremiDoor 88
Gigant PVC prozori i vrata   Gigant PVC klizne stijene   Gigant rolete i grilje  

Više od prozora

Osim sustava prozora i vrata, Gigant vam nudi i velik izbor kliznih stijena, roleta, grilja i škura. Svi Gigant PVC sustavi nose oznaku greenline, što podrazumijeva bezolovnu, ekološku tehnologiju u svim fazama proizvodnje profila, prema najvišim europskim ekološkim standardima.

Superiorna estetika i kompatibilnost sa svakim arhitektonskim stilom. Neka vaš dom bude jedinstven i neponovljiv.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja Gigant stolarije će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 

Iz tiska

 

Politika kvalitete
Gigant d.o.o.
posjeduje certifikat ISO 9001:2008, a svi naši proizvodi, sukladno hrvatskom i EU zakonodavstvu, imaju izjavu o sukladnosti i CE znak, utemeljene na inicijalnim tipskim ispitivanjima provedenim u najuglednijim europskim institutima.

Briga o okolišu
Odlukom za Gigant prozore i vrata s oznakom greenline i vi postajete dio europske ekološke elite.

 

 

Energetska efikasnost i zdrav životni i radni prostor

Danas je PVC tržišno najuspješniji materijal za proizvodnju građevinske stolarije sa stalno rastućim tržišnim udjelom. U stambenom sektoru taj udio dostiže 60 % dok je čak sedam od svakih 10 prozora kod adaptacija starih građevina izrađeno od PVC materijala.

Gigant vam nudi veliki izbor prozora i vrata, roleta i grilja, kliznih i harmo stijena i fasadnih sustava s raznovrsnim dizajnom i kombinacijama koje će ispuniti sve želje i najzahtjevnijih projektanata i vlasnika nekretnina.

Efikasnost, dizajn, funkcionalnost, superiorna fizikalna svojstva, zaštita okoliša i odgovoran odnos prema prirodnim resursima, kod nas i našeg partnera, vodećeg europskog proizvođača profila za PVC stolariju Kömmerling-a su na najvišoj razini i u idealnoj su kombinaciji sa znanjem i iskustvom našeg iskusnog i uhodanog tima specijalista.

Gigant d.o.o. 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design