Gigant prozori i vrata
Greenline ekološka tehnologijaKoemmerling PVC profili za prozore i vrata
 

Bogatstvo izbora

Prozori i vrata se ubrajaju u građevinske elemente na kući pred koje se postavljaju najveći zahtjevi. Oni pročelju daju život i podižu materijalnu vrijednost same kuće. To su također elementi koji imaju najviše mogućnosti oblikovanja. Na kraju krajeva, prozori na vrlo dug vremenski period određuju vrijednost stanovanja u vašem interijeru.

Gigant vam nudi prozore i vrata koji su predviđeni za niskoenergetsku i pasivnu gradnju, a bogatstvo izvedbenih varijanti zadovoljit će svaku individualnu želju i arhitektonski stil.

  Gigant PVC klizne stijene   Gigant rolete i grilje   Gigant Koemmerling PVC profili
 

Superiorna estetika i kompatibilnost sa svakim arhitektonskim stilom. Neka vaš dom bude jedinstven i neponovljiv.

 

Vrhunska usluga, montaža u skladu s najnovijim tehnološkim dostignućima i stručna podrška u svim fazama. Gigant.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja Gigant stolarije će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 
 

Energetska efikasnost i zdrav životni i radni prostor

Danas je PVC tržišno najuspješniji materijal za proizvodnju građevinske stolarije sa stalno rastućim tržišnim udjelom. U stambenom sektoru taj udio dostiže 60 % dok je čak sedam od svakih 10 prozora kod adaptacija starih građevina izrađeno od PVC materijala.

Gigant vam nudi veliki izbor prozora i vrata, roleta i grilja, kliznih i harmo stijena i fasadnih sustava s raznovrsnim dizajnom i kombinacijama koje će ispuniti sve želje i najzahtjevnijih projektanata i vlasnika nekretnina.

Efikasnost, dizajn, funkcionalnost, superiorna fizikalna svojstva, zaštita okoliša i odgovoran odnos prema prirodnim resursima, kod nas i našeg partnera, vodećeg europskog proizvođača profila za PVC stolariju Kömmerling-a su na najvišoj razini i u idealnoj su kombinaciji sa znanjem i iskustvom našeg iskusnog i uhodanog tima specijalista.

 

Politika kvalitete
Gigant d.o.o.
posjeduje certifikat ISO 9001:2008, a svi naši proizvodi, sukladno hrvatskom i EU zakonodavstvu, imaju izjavu o sukladnosti i CE znak, utemeljene na inicijalnim tipskim ispitivanjima provedenim u najuglednijim europskim institutima.

Briga o okolišu
Odlukom za Gigant prozore i vrata s oznakom greenline i vi postajete dio europske ekološke elite.

 

Gigant d.o.o. 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design